Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΝΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό αρνί από μπούτι χωρίς κόκαλο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
150ml. Ελαιόλαδο
300ml. Ζωμό κρέατος
60γρ. Βούτυρο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια κατσαρόλα ροδίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Προσθέτουμε το κρέας, ενώ ανακατεύουμε να ροδίσει καλά.
  • Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το ζωμό, αλατοπίπερο, κανέλα, και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1 ώρα ή και παραπάνω να μείνει μόνο με τη σάλτσα του. 
  • Σερβίρουμε με άσπρο πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: