Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΟΣΧΑΡΙ ΦΡΙΚΑΣΕ

ΥΛΙΚΑ
700γρ. Μοσχάρι μπούτι ή σπάλα κομμένο σε μερίδες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι βούτυρο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένα
1 Καρότο ψιλοκομμένο
2 Φλιτζάνια ζεστό νερό
2 Κρόκους αβγού
1 Λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, το αλευρώνουμε και το τσιγαρίζουμε καλά σε μία κατσαρόλα που έχουμε βάλει το βούτυρο να κάψει. Προσθέτουμε το σέλινο, τα κρεμμύδια, το καρότο και το νερό.
  • Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και δένουμε τη σάλτσα με τους δύο κρόκους και το χυμό του λεμονιού.
  • Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: