Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
8 Πιπεριές
4 Κουταλιές σούπας ρύζι
2 Φέτες ψωμί ( μόνο τη ψίχα)
1/2 Κιλό κιμά
2 Αβγά
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι
Λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις πιπεριές και μ ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το επάνω μέρος. 
  • Ετοιμάζουμε τη γέμιση.
  • Σ ένα μπολ ρίχνουμε το ρύζι, το ψωμί, τον κιμά, τα καρυκεύματα 2 κουταλιές σούπας λάδι και ελάχιστο νερό και αλάτι. Βάζουμε τις πιπεριές σ ένα ταψάκι και τις γεμίζουμε. Ρίχνουμε σε κάθε πιπεριά 1 κουταλιά σούπας λάδι και τη σκεπάζουμε με το κομμάτι που κόψαμε αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει τα σπόρια, ρίχνουμε λίγο λάδι στο ταψί. Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: