Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Λίγα καρύδια
3 Μελιτζάνες στρογγυλές
Λάδι
Ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο και αφαιρούμε τη φλούδα. Τις ρίχνουμε σε νερό με αλάτι και λεμόνι και τις στύβουμε πολύ καλά να φύγουν τα υγρά. Πολτοποιούμε τα καρύδια τα ανακατεύουμε με το πολτό σκόρδου και τα ρίχνουμε στις μελιτζάνες. Τα κάνουμε όλα μαζί ένα πολτό. Ρίχνουμε λάδι, ξίδι, αλάτι και πιπέρι ενώ ανακατεύουμε συνεχώς να έχουμε ένα ομοιογενή μείγμα. 
  • Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: