Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΥΣΣΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ

500γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
1 Ζαχαρούχο γάλα
1 Κουτί φυτική κρέμα
1 Φλιτζάνι του τσαγιού βύσσινο γλυκό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το κρύο ζαχαρούχο με την κρύα κρέμα καλά.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι ν αναμειχθεί η κρέμα. Προσθέτουμε το βύσσινο και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Βάζουμε σε μεταλλικό μπολ και καταψύχουμε. Ανά ώρα χτυπάμε ξανά το παγωτό δύο φορές ακόμη για να γίνει αφράτο και το αφήνουμε να παγώσει καλά.
  • Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: