Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μελιτζάνες
1 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τρυπάμε τις μελιτζάνες μ ένα πιρούνι και τις ψήνετε στο φούρνο. Τις καθαρίζουμε και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ με το λεμόνι και το αλάτι.
  • Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και λίγο λίγο το λάδι, ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα και μέχρι να γίνει σαν πηχτή κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: