Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
500γρ. Αρακάς
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Καρότα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει το νερό. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και λίγο νερό.
  • Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε το φαγητό να βράσει. Μισή ώρα πριν να είναι έτοιμο ρίχνουμε τον αρακά και τα καρότα κομμένα σε ροδέλες. Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να πιει το φαγητό τα υγρά του και το κρέας και τα λαχανικά είναι μαλακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: