Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΤΟΥΡΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
4 Κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
4 Πατάτες κομμένες σε φέτες
4 Μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη ζουλιέν
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν
10 Ντοματίνια
300ml. Ζωμό λαχανικών
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα λαχανικά,  τα βάζουμε σ ένα βαθύ τηγάνι ή μια κατσαρόλα. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το λάδι και τα σοτάρουμε.
  • Προσθέτουμε το ζωμό και σιγοβράζουμε το φαγητό για 40 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα ντοματίνια τα οποία έχουμε χαράξει και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά για άλλα 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: