Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
8 Αβγά
250γρ. Λουκάνικα χωριάτικα
2 Κρεμμύδι ψιλοκομμένα
4 Ντομάτες
Τριμμένο κεφαλοτύρι
4 Κουταλιές σούπας γάλα
Λίγο βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες και τα σοτάρουμε με το βούτυρο. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και βάζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια να σοταριστούν. Προσθέτουμε τις ντομάτες τις οποίες έχουμε πολτοποιήσει, αφήνουμε να βράσουν, να μείνει ο πολτός, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε τ αβγά στο τηγάνι με βούτυρο αφού τα έχουμε χτυπήσει πρώτα για να γίνουν ομελέτα. Όταν πήξει, αλλά όχι τελείως, ρίχνουμε το μείγμα ντομάτας, τα λουκάνικα, το γάλα και λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι. Βάζουμε την ομελέτα στο γκριλ για 10 λεπτά και τη σερβίρουμε ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: