Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Η ΙΤΑΛΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
50γρ. Βούτυρο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδο
100γρ. Καπνιστή πανσέτα κομμένη σε κύβους
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
50γρ. Πεκορίνο τριμμένο
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο να λιώσει. Βάζουμε το πολτό σκόρδου και τα κομμάτια της πανσέτας. Τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει το χοιρινό.
  • Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη μισή παρμεζάνα και το μισό πεκορίνο. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μακαρόνια και παίρνουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Ανακατεύουμε να πάει το μείγμα παντού. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα τυριά πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μαϊντανό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: