Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό ντομάτας ψιλοκομμένες
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 Φλιτζάνι ξίδι
3/4 Φλιτζανιού μηλόξιδο
3/4 Φλιτζανιού ζάχαρη
1 Κουταλάκι γλυκού μπούκοβο (ή παραπάνω ανάλογα πόσο καυτερό το θέλουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ξίδι, το μηλόξιδο και τη ζάχαρη, το αλάτι και το μπούκοβο και τα αφήνουμε μέχρι να αρχίσουν να βράζουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες και την πιπεριά και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Αφού κρυώσει τη βάζουμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: