Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ
6 Αβγά
4 Κουταλιές σούπας γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
  • Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αβγά. Ψήνουμε την ομελέτα για 5 λεπτά και αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  • Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: