Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό καραβίδες
1 Κιλό κρεμμύδια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
5-6 Κόκκους μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο με το πολτό σκόρδου και το μπαχάρι και τον πελτέ και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τα κρεμμύδια που έχουμε κόψει σε φέτες. Τα γυρίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να σοταριστούν.
  • Βάζουμε τις καραβίδες τις οποίες έχουμε πλύνει και αφαιρέσει το εντεράκι τους. Συμπληρώνουμε τα ντοματάκια, αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε 1/2 ποτήρι νερό και βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά μέχρι να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: