Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
2 Κρόκους αβγών
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
Χυμός από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 
1 Φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Χτυπάμε τους κρόκους. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Βάζουμε το μείγμα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Το αφήνουμε να κρυώσει και χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει αφράτη και με απαλές κινήσεις την ενσωματώνουμε στο μείγμα. Μοιράζουμε σε μπολάκια και το τοποθετούμε στο ψυγείο. Όταν το σερβίρουμε αν θέλουμε το διακοσμούμε με ροζέτες σαντιγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: