Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΟΕΜΛΕΤΑ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ

ΥΛΙΚΑ
8 Αβγά
200γρ Κασέρι σε φέτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα μικρό τηγάνι, βάζουμε λίγο λάδι και 2 κουταλιές της σούπας νερό και βάζουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό και αρχίσουν να ροδοκοκκινίζουν. 
  • Σ ένα άλλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο χτυπάμε τα αβγά τα αλατοπιπερώνουμε, τα ρίχνουμε μέσα και ξεκινάμε να ψήνουμε την ομελέτα σε χαμηλή θερμοκρασία. Ρίχνουμε το σοταρισμένο κρεμμύδι με τις πιπεριές και το κασέρι. Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοψήνουμε για 5 λεπτά περίπου μέχρι το τυρί ν αρχίσει να λιώνει. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: