Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΥΡΟΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Διάφορα τυριά τριμμένα
3 Ασπράδια χτυπημένα σε σφιχτή μαρέγκα
6 Κουταλιές κορν φλάουρ
Λάδι για τηγάνι
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα πλάθουμε σαν κεφτέδες. Τ αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
  • Τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: