Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
4 Στήθη κοτόπουλου
500γρ. Γιαούρτι
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Φρυγανιά τριμμένη
1/2 Κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο γιαούρτι ρίχνουμε τη ρίγανη, τη μουστάρδα, λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και στη συνέχεια βουτάμε μέσα τα κομμάτια του κοτόπουλου που προηγουμένως έχουμε πλύνει πολύ καλά, και μετά τα περνάμε στη τριμμένη φρυγανιά. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ένα λαδωμένο ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει. Τα τελευταία 15 λεπτά, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να ροδοκοκκινήσει.
Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site www.beautybazaar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: