Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κολοκύθια
300γρ. Φέτα
5 Αβγά χτυπημένα
1 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκύθια. Τα τρίβουμε και προσθέτουμε τη φέτα λιωμένη, τα αβγά, το μισό βούτυρο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με το λίγο ψωμί. Αδειάζουμε το μείγμα και ισιώνουμε την επιφάνεια. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με αρκετό από το ψωμί, ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε στους 180 για περίπου 45 λεπτά μέχρι να πάρει ένα όμορφο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: