Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό χοιρινό
1 Κιλό πράσα
1 Κιλό Σέλινα
3 Κρεμμύδια
3 Κουταλιές βούτυρο
2 Λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε να βράσει με λίγο νερό. Όταν πάρει βράση το ξαφρίζουμε και βάζουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Στο μεταξύ καθαρίζουμε τα πράσα, κρατώντας το άσπρο μέρος και λίγο μόνο από το πράσινο. Με τον ίδιο τρόπο κόβουμε και τα σέλινα. Τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε καλά. Όταν το κρέας μισοβράσει προσθέτουμε το βούτυρο και το πρασοσέλινο. Όλα μαζί τα αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να βράσουν και να μείνουν με τη σάλτσα τους. Αβγοκόβουμε το φαγητό και το σερβίρουμε ζεστό πασπαλίζοντας με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: