Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι (ελιά)
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πολτό σκόρδου
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικά αν μας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις)
1/2 Κιλό σπαγγέτι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα.
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε το κρέας να θωρακιστεί καλά από όλες τις πλευρές. Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον πολτό σκόρδου.
Ξαναβάζουμε το κρέας αδειάζουμε την κονσέρβα με τα ντοματάκια και γεμίζουμε το άδειο δοχείο με νερό το οποίο βάζουμε στην κατσαρόλα. Βάζουμε τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και το μπούκοβο. 
Αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά να βράσει για 1 1/2 ώρα περίπου, παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί και άλλο νερό. Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε όταν είναι έτοιμο το φαγητό το σερβίρουμε ζεστό με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: