Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι
1 Κιλό αρακάς
4 Κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/2 Ματσάκι αρακά
3 Φρέσκιες ντομάτες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλατοπιπερώνουμε το μοσχάρι. Το βάζουμε στο ταψί. 
  • Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη. Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα στο ταψί. Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε το κρέας. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να μισοψηθεί. Πρσθέτουμε 2 φλιτζάνια νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις πάρουν βράση ρίχνουμε τον αρακά και ανακατεύουμε που και που να μην κολλήσει. Ψήνουμε μέχρι να μείνει χωρίς πολύ υγρά και είναι το κρέας μαλακό και καλοψημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: