Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά πατάτες
1 Κουτί γάλα εβαπορέ
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες.
  • Τις αραδιάζουμε σ ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το γάλα. Γεμίζουμε το κουτί του εβαπορέ με νερό και το ρίχνουμε στο ταψί. Αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε και το  βούτυρο σε κομμάτια. Τις ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 50 λεπτά περίπου δοκιμάζουμε αν είναι έτοιμες και έχουν πάρει ένα όμορφο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: