Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΛΑΦΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Μανιτάρια
2 Κούπες ρύζι
1 Σκελίδα σκόρδο
2 Μικρά κρεμμύδια
1 Φλιτζάνι κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι να τσιγαριστούν. Μόλις τα υγρά το σκόρδο και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνέχεια για να μη κολλήσει. Το σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε 6 κούπες χλιαρό νερό και το αφήνουμε να σε μέτρια φωτιά μέχρι να ρουφήξει όλα τα υγρά. Προσθέτουμε πιπέρι, αλάτι και τριμμένο βασιλικό και το αφήνουμε όλα μαζί για άλλα πέντε στη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: