Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΚΡΑΣΟΜΕΖΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό
2 Ποτήρια κρασί κόκκινο
1 Φλιτζάνι ξύδι
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε σε μία λεκάνη.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τα μπαχάρι. Το σκεπάζουμε με το ξύδι και το κρασί και το αφήνουμε για 5 ώρες.
Βάζουμε το λάδι σ ένα τηγάνι να κάψει. Στραγγίζουμε το κρέας και το τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθεί καλά μέχρι μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: