Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ 
2 Κούπες αλεύρι
1 Κούπα γάλα
1 Κούπα λάδι
1 Φακελάκι μπέικιν
4 Κολοκυθάκια
1/2 Κιλό φέτα
1 Κούπα τριμμένο κίτρινο τυρί
4 Αβγά
ΕΚΤΈΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια, τα τρίβουμε και ρίχνουμε λίγο αλάτι.
  • Χτυπάμε στο μιξέρ το αλεύρι, το γάλα, το λάδι, τα αβγά και το μπέικιν. Αφού χτυπηθούν καλά, προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια αφού τα έχουμε στραγγίξει καλά. Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 70 περίπου λεπτά.
  • Είναι εξίσου νόστιμη ζεστή αλλά και κρύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: