Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΑΛΜΥΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Κουταλάκι μπείκιν πάουντερ
1 Φλιτζάνι βούτυρο
1 Φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
1/2 Φλιτζάνι γάλα
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν και το βούτυρο. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να έχουμε μια ζύμη απαλή και να μη κολλάει στα χέρια μας. Την αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε κουλουράκια και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Είναι εξίσου νόστιμα ζεστά αλλά και κρύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: