Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
8 Μεγάλες γαρίδες
1 Φλιτζάνι λάδι
100γρ. Φέτα τριμμένη
1 Κουταλάκι του γλυκού ξίδι
2 Ντομάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις πλένουμε.
Βγάζουμε τους σπόρους και τις φλούδες από τις ντομάτες και τις περνάμε από τον τρίφτη.
Βάζουμε τη ντομάτα σε τηγάνι, ρίχνουμε το λάδι, το ξίδι, την τριμμένη φέτα, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε λίγο νερό και τα βράζουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες, τα βράζουμε όλα μαζί σε σιγανή φωτιά άλλα 15 λεπτά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: