Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΚΑΡΠΟΥΖΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό καρπούζι
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1 Κουταλάκι κανέλα
Λίγο ελαιόλαδο
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού αφαιρέσουμε τα κουκούτσια, πολτοποιούμε σ ένα μπολ το κουκούτσι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα και το αλεύρι και τα δουλεύουμε με το χέρι μέχρι να γίνει ένας χυλός. Βάζουμε σ ένα μέτριο ταψί ή πυρέξ το ελαιόλαδο και από πάνω ρίχνουμε το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: