Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΡΟΓΓΑΝΟΦ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαρίσια φιλετάκια
Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού κονιάκ
300ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετάκια πολύ καλά να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Βάζουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Συνοδεύουμε με ζυμαρικά, ρύζι ή βρασμένα λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: