Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό πανσέτα σε λεπτές φέτες
Ξύσμα από 2 λεμόνια
Δεντρολίβανο
Ρίγανη
5 Κουταλιές σούπας μέλι
4 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
500ml. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
  • Περιχύνουμε την πανσέτα και την αφήνουμε στο ψυγείο για 5 ώρες.
  • Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.
  • Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη στο γκριλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: