Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Βασιλικό
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Χυμό από μισό λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Αλατίζουμε. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το βασιλικό. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το λεμόνι, το ξύσμα, τη ρίγανη, το πιπέρι. Ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: