Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Ψαρονέφρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Χυμό από 3 πορτοκάλια
200ml. Κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
  • Βάζουμε το κρέας που έχουμε κόψει σε φέτες και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου.
  • Στραγγίζουμε τις φέτες του κρέατος και τις σοτάρουμε και αυτές και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και ρίχνουμε τη μαρινάδα που είχαμε μέσα το κρέας.
  • Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.
  • Στο τέλος ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε αφήνουμε 2-3 λεπτά να δέσει η σάλτσα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: