Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ ΣΕ ΧΥΛΟ ΜΠΙΡΑΣ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Γαύρο
100γρ. Αλεύρι
200ml. Μπίρα
Κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το γαύρο. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη μπίρα και το κύμινο.
  • Περνάμε το γαύρο από το χυλό και τον τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  • Τον βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: