Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ
650γρ. Φράουλες
1 Φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 Φλιτζάνι νερό
1 Φλιτζάνι μαυροδάφνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις φράουλες από τα κοτσάνια τους, τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό, να δέσει. Ρίχνουμε τις φράουλες και αφού βράσουν για 2 λεπτά τις αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και τις βάζουμε σε ένα δοχείο. Προσθέτουμε στη κατσαρόλα το κρασί, βράζουμε για 1 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το σιρόπι στις φράουλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: