Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό χοιρινά φιλετίνια
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Δενδρολίβανο
Πάπρικα
3 Κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 Κουταλάκι του γλυκού μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Περνάμε τα φιλετίνια από το σχαροτήγανο  ή από ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για να πάρουν χρώμα και από τις πλευρές. Τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε στον αέρα, στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: