Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Καλαμαράκια
Αλεύρι
Καλαμποκάλευρο
Αλάτι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καλαμαράκια σε χοντρές ροδέλες. Ανακατεύουμε ίση ποσότητα καλαμποκάλευρο και αλεύρι για όλες τις χρήσεις και αλευρώνουμε τα καλαμαράκια.
  • Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. 
  • Αλατίζουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: