Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
250γρ, Βούτυρο
200γρ. Ζάχαρη άχνη
2 Αβγά
1 Βανίλια
50γρ. Κακάο
450γρ. Αλεύρι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 10 λεπτά. Βάζουμε τα αβγά και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τη βανίλια. Ρίχνουμε αυτό το μείγμα στο μίξερ και χτυπάμε για λίγα λεπτά ακόμη να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη. Σχηματίζουμε τα κουλουράκια τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα που έχουμε βάλει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: