Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
2 Κουταλιές ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
500γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και ανακατεύουμε, βάζουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο μπαχάρι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
  • Μία υπέροχη σάλτσα για ζυμαρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: