Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΤΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
500γρ. Φέτα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
6 Αβγά χτυπημένα
80γρ. Σιμιγδάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε τα αβγά, τη φέτα, το σιμιγδάλι, το πιπέρι και μία κουταλιά σούπας λάδι. Σε λαδωμένο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα, λαδωμένα, απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα. 
  • Χαράζουμε τη πίτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: