Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Κούπες αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Αβγό
1 Κρόκο
1/2 Κούπα μαργαρίνη
1/2 Κούπα ζάχαρη
1/2 Κούπα αμυγδαλόψιχα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ πολύ καλά τη ζάχαρη, το αβγό, τη μαργαρίνη και τον κρόκο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά συνεχίζοντας το χτύπημα. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 2εκ. 
  • Κόβουμε τα μπισκότα με κουπ-πατ και τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: