ΥΛΙΚΑ
250γρ. Σουτζούκι κομμένο σε λεπτές φέτες
500γρ. Φέτα τριμμένη
4 Αβγά
1 Πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 Ποτήρι γάλα
Πιπέρι
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Σουτζούκι κομμένο σε λεπτές φέτες
500γρ. Φέτα τριμμένη
4 Αβγά
1 Πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 Ποτήρι γάλα
Πιπέρι
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε 4 φύλλα, τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τη πιπεριά και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
- Κρατάμε στη άκρη 3 φύλλα, ρίχνουμε λίγο από το μείγμα της φέτας στο ταψί και λίγες φέτες σουτζούκι.Σκεπάζουμε με φύλλο και πάλι λίγη φέτα λίγο σουτζούκι, κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα φύλα.
- Σκεπάζουμε με τα τρία φύλλα που κρατήσαμε, γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα και χαράζουμε την πίτα. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και περιχύνουμε τη πίτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.