ΥΛΙΚΑ
2 Κονσέρβες τόνου σε νερό
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Σφηνάκια βότκα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 Κιλό πένες
Πάπρικα
Πιπέρι καγιέν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κονσέρβες τόνου σε νερό
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Σφηνάκια βότκα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 Κιλό πένες
Πάπρικα
Πιπέρι καγιέν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι το πολτό σκόρδου και το καρότο.
- Ρίχνουμε τον τόνο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με τη βότκα και ρίχνουμε το αλάτι και τα μπαχαρικά.
- Προσθέτουμε τον πελτέ, τη μουστάρδα και ένα ποτήρι ζεστό νερό.
- Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά.
- Στο μεταξύ βράζουμε τις πένες, τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: