ΥΛΙΚΑ
1/2 Λάχανο χοντροκομμένο
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Κάρυ
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Λάχανο χοντροκομμένο
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Κάρυ
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το λάχανο και το βάζουμε στη γάστρα μαζί με το κρεμμύδι και το χοιρινό. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (τον πελτέ τον διαλύουμε σε ένα ποτήρι νερό) και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: