ΥΛΙΚΑ
50γρ. Κακάο
170γρ. Ζάχαρη άχνη
350γρ. Βούτυρο
550γρ. Αλεύρι
2 Αβγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
50γρ. Κακάο
170γρ. Ζάχαρη άχνη
350γρ. Βούτυρο
550γρ. Αλεύρι
2 Αβγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα μαλακό και λείο ζυμάρι. Το χωρίζουμε σε 8 κομμάτια. Πλάθουμε το κάθε κομμάτι σε κύλινδρο τα τυλίγουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβουμε τα μπαστούνια σε φέτες πάχους 1/2εκ. Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα, αραδιάζουμε τα μπισκότα και τα ψήνουμε για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: