ΥΛΙΚΑ
4 Μήλα
2 Κουταλάκια γλυκού κανέλα
2 Κουταλάκια γλυκού καστανή ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μήλα
2 Κουταλάκια γλυκού κανέλα
2 Κουταλάκια γλυκού καστανή ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100 βαθμούς.
- Πλένουμε τα μήλα, τα σκουπίζουμε καλά και αφαιρούμε με το ειδικό εργαλείο το κέντρο του φρούτου με το κοτσάνι και τα σπόρια.
- Κόβουμε σε λεπτές στρογγυλές φέτες.
- Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Πασπαλίζουμε με τη κανέλα και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και απλώνουμε τις φέτες σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε για 2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: