Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
100γρ. Βούτυρο
100γρ. Ζάχαρη
1 Κρόκο αβγού
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Πρέζα αλάτι
260γρ. Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αφού έχουμε αφήσει το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τον κρόκο, το αλάτι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί μία ώρα και την ανοίγουμε σε φύλλο 1εκ. Κόβουμε τα μπισκότα με ένα ποτήρι και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: