Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ

ΥΛΙΚΑ
1200γρ. Μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
600γρ. Καστανή ζάχαρη
Χυμό από 1 λεμόνι
2 βανίλιες
1 Ξύλο κανέλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μήλα με το χυμό λεμονιού και τις βανίλιες.Βάζουμε και τη κανέλα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Κλείνουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 10 ώρες.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε κατσαρόλα και το βάζουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και βράζουμε για 20 λεπτά.
  • Βάζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: