Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
12 Φέτες ψωμί του τοστ
500γρ. Στήθος κοτόπουλου, βρασμένο και ψιλοκομμένο
300γρ. Φέτα τρίμματα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 Αβγά
100γρ. Τριμμένο τυρί
3 Φλιτζάνια γάλα
Λίγο βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε καλά το κοτόπουλο με το κρεμμύδι και λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μαϊντανό και τη φέτα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε τις μισές φέτες ψωμιού.
  • Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες.
  • Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και αλάτι και περιχύνουμε το φαγητό.
  • Το αφήνουμε για 20 λεπτά, πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: