ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
10 Φρυγανιές τριμμένες
2 Αβγά
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
Δυόσμο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
10 Φρυγανιές τριμμένες
2 Αβγά
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
Δυόσμο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Εκτός από το αλεύρι.
- Σκεπάζουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Πλάθουμε θα τα κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι που έχει κάψει μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: