ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι σόδα αναψυκτικό
1 Ποτήρι αλεύρι
100γρ. Φέτα τριμμένη
1 Αβγό
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Ποτήρι σόδα αναψυκτικό
1 Ποτήρι αλεύρι
100γρ. Φέτα τριμμένη
1 Αβγό
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο.
- Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε το χυλό.
- Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: